Contact

Kom je er niet uit of heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je een vraag over coaching? Of heb je interesse om zelf aan te sluiten als groeipartner? Neem contact met ons op en wij kijken graag vrijblijvend met je mee. Kijk ook even hieronder bij onze FAQ, misschien vind je daar al het antwoord op je vraag. We zijn eveneens te bereiken via onze social media kanalen, alsook via ons e-mail adres info@thehouseofgrowth.org

Tot snel!

Veel voorkomende vragen

Wat is The House of Growth?

The House of Growth is een internationale community van zelfstandige coaches die geloven in verbinden zonder binden. Dat betekent dat iedereen vanuit de eigen expertise werkt en op die manier die het beste bij hem/haar past. Zo kan ook jij die groeipartner kiezen die het beste aansluit bij jouw vraag.

Hoe selecteer ik de juiste groeipartner?

De selectie van jouw groeipartner start met het inplannnen van een gratis kennismakingsgeprek. Let tijdens dat kennismakingsprek niet enkel op de credentials van de groeipartner, maar vooral op de ervaring in het werken met mensen met een gelijkaardige vraag als die van jou.

Is alles wat ik vertel tijdens het kennismakingsgesprek vertrouwelijk?

Jazeker. Alles wat je aan de groeipartner vertelt tijdens het kennismakingsgesprek is vertrouwelijk. De groeipartner werkt steeds via de hoogste ethische standaard met als basisvoorwaarden integriteit, onpartijdigheid en respect. De groeipartner werkt vanuit een anti-discriminerende houding en biedt vertrouwelijkheid op het hoogst mogelijke niveau.

Gebeurt de coaching online of face to face?

Beiden zijn mogelijk. Bespreek dit met jouw groeipartner. Sommige groeipartners werken vooral face to face, anderen meer online. En weer anderen combineren de beide.

Hoe betaal ik mijn traject?

Nadat je in overleg met je groeipartner de keuze hebt gemaakt uit de verschillende beschikbare modules, en daarbij die module hebt geselecteerd die het beste aansluit bij jouw vraag en wat jij nodig hebt, kan je hier op het platform online betalen. Alle trajecten worden vooraf betaald. Mocht dit voor jou niet lukken, neem dan even rechtstreeks contact en wij kijken wat mogelijk is.

Wat als mijn werkgever betaalt?

Uiteraard is het het fijnst als je een werkgever hebt die in jou wil investeren. Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen voor een offerte of zakelijke factuur. Hou er rekening mee dat de tarieven op de site particuliere tarieven zijn. Voor jouw werkgever zal het zakelijke tarief gelden.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

Dat is natuurlijk iets dat wij willen vermijden. Toch kan het een uitzonderlijke keer gebeuren dat de klik er toch niet voldoende is tijdens het proces zelf. Weet dat je dan kunt overstappen naar een andere groeipartner. Je kunt hiervoor het beste contact nemen via het contactformulier of via mail info@thehouseofgrowth.org Let wel, reeds betaalde sommen worden niet terugbetaald.

Ik heb interesse om zelf aan te sluiten als groeipartner

Dat vinden wij alleen maar leuk! Neem contact en wij plannen een online kennismaking in.

The House of Growth is een geregistreerde handelsnaam van BigFish4.me, KVK 60568151