Het verhaal van Evelyn

Dat Evelyn op een dag zelfstandig ondernemer zou worden, dat stond al heel vroeg in haar leven vast. De vrijheid. De onafhankelijkheid. De resultaatgerichtheid. Het duurde even voor ze precies wist wat en hoe, maar uiteindelijk startte ze haar eigen zaak. Een succesvolle zaak, mogen we wel stellen. Financieel gezond, ook al was dat niet altijd een pad over rozen. Met tevreden klanten en prestaties om terecht trots op te zijn.

Toch had Evelyn het gevoel dat ze als ondernemer nog niet alles uit de kast haalde. Alsof de rem er nog een beetje op stond. Wat twijfel. Wat onzekerheden. Wat is nu de beste weg voorwaarts, vroeg ze zich af. Meer mensen? Meer middelen? In alle eerlijkheid, soms was zelfs de fun ver te zoeken. Dan was het alleen maar keihard werken. Op die momenten voelde die ultieme vrijheid die ooit zo lonkte toch weer heel ver weg. Om maar te zwijgen over het feit dat, wat je zelf doet, toch vaak beter gaat, en je daardoor, als puntje bij paaltje komt, er op een bepaalde manier toch ook weer alleen voor staat.

Herkenbaar?

Een eigen bedrijf opstarten?
Meer uit je bedrijf halen?
Veel werk maar te weinig fun of balans?
Een klankbord om verder op te schalen?
Je visie en strategie finetunen?

Dan is een gratis en vrijblijvende kennismaking met een groeipartner van The House of Growth wellicht een goed idee.

Hoe het Evelyn verging?

"Werken met een Business coach is het beste wat ik ooit gedaan heb. Ik ben op een veel bewustere manier gaan ondernemen en heb daarin ook mezelf als ondernemer beter leren kennen. Dat zorgt ervoor dat ik op vandaag de juiste keuzes maak die niet alleen mijn bedrijf (medewerkers en klanten), maar ook mijzelf en mijn omgeving positief versterken. Ik heb daarnaast geleerd om meer te delegeren én meer tijd te besteden aan mijn visie en strategie. Ik had het nooit gedacht, maar mijn forecast biedt nu houvast in plaats van iets waar ik tegen op zie." - EVELYN

Wil jij ook meer omzet én meer fun?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner.
Groeien start nu!