Het verhaal van Evelyn

Dat Evelyn op een dag zelfstandig ondernemer zou worden, dat stond al heel vroeg in haar leven vast. De vrijheid. De onafhankelijkheid. De resultaatgerichtheid. Het duurde even voor ze precies wist wat en hoe, maar uiteindelijk startte ze haar eigen zaak. Een succesvolle zaak, mogen we wel stellen. Financieel gezond, ook al was dat niet altijd een pad over rozen. Met tevreden klanten en prestaties om terecht trots op te zijn.

Toch had Evelyn het gevoel dat ze als ondernemer nog niet alles uit de kast haalde. Alsof de rem er nog een beetje op stond. Wat twijfel. Wat onzekerheden. Wat is nu de beste weg voorwaarts, vroeg ze zich af. Meer mensen? Meer middelen? In alle eerlijkheid, soms was zelfs de fun ver te zoeken. Dan was het alleen maar keihard werken. Op die momenten voelde die ultieme vrijheid die ooit zo lonkte toch weer heel ver weg. Om maar te zwijgen over het feit dat, wat je zelf doet, toch vaak beter gaat, en je daardoor, als puntje bij paaltje komt, er op een bepaalde manier toch ook weer alleen voor staat.

Herkenbaar?

Onze professionals hebben een gefundeerde business expertise en een passie voor het laten groeien van jouw onderneming. De finale selectie van jouw groeipartner start voor jou met het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan, afhankelijk van je locatie, zowel online als face to face. Let tijdens het kennismakingsgesprek niet enkel op de diploma’s van de groeipartner, maar vooral op de ervaring in het werken met mensen met een gelijkaardige vraag als die van jou.

Wil jij ook meer omzet én meer fun?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner. Groeien start nu!