Een virtueel huis van groei

Samen, maar ook natuurlijk en organisch. Op zoek naar meer bedrijvigheid. Vanuit een ondernemersmentaliteit én een sociale betrokkenheid. Een perfecte combi van on- en offline (samen)werken. Met als kernwoorden: Groei, Balans en Energie.

Het idee voor The House of Growth ontstond eind 2018, toen we met een aantal ondernemers op zoek gingen naar meer verbinding. De vibe en energie in onze virtuele ‘House’ aan de ene kant, het bedienen van individuen en organisaties op zoek naar groei aan de andere kant. Win-win! Met ingang van januari 2022 maakte The House of Growth een doorstart. Het blijft een groeipartner model, echter met coaching in al zijn diversiteit als focus en een duidelijker verdienmodel op basis van dezelfde win-win als hierboven. Het centrale thema is nog steeds verbinden zonder binden en ook de missie blijft onveranderd: groei beschikbaar maken voor iedereen!

Groeipartnerschap

Professionaliteit en relevante coach ervaring
Focus op de eigen expertise als coach
Onderschrijven van de gezamenlijke missie
Actief verbinden zonder te binden
Bijdragen aan de externe positionering

Heb je interesse om mee te werken aan The House of Growth? Wil je meer weten over de mogelijkheden en de procedure voor aansluiten? Neem vandaag nog contact en wij spreken elkaar snel!