Binnen één uur minder stress!

Veel mensen ervaren stress. Ze proberen van alles om ervan af te komen. Op spannende momenten weten ze hun stress niet goed te hanteren. Dat uit zich in lichamelijke klachten, een slecht humeur, en op de langere termijn ook minder (werk)geluk.

Hoe zou het zijn als jij de handvatten had om jouw stress snel in de hand te krijgen? Hoe zou het voor jou zijn als je juist op die spannende momenten goed kunt blijven functioneren?

In de eerste van een reeks groeisessies “Het geheim van Groei” leer jij hoe je jouw stress de baas kunt blijven.

Omgaan met Stress
7 juni 2022 om 20u (webinar)

Wat houdt deze groeisessie in?

In deze online sessie krijg je eerst uitleg over wat stress is en hoe je goede van slechte stress kunt onderscheiden. Daarna ga je, onder deskundige begeleiding, zelf aan de slag met een aantal laagdrempelige oefeningen. Zo ervaar je binnen een uur al minder stress.

Wat levert het je op?

De oefeningen die je tijdens de sessie doet kun je later inzetten op momenten van stress. Je bent dus in de toekomst verzekerd van minder stress. Denk je nu: dat lijkt me heerlijk, meld je dan vandaag nog aan!

Wie zijn jouw groeipartners op 7 juni?

De groeisessie wordt begeleid door Wyke Beeking en Babs Mouton. Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend op het gebied van stresscoaching, zowel individueel als in groepsverband. In het kader van onze missie “groei beschikbaar maken voor iedereen” is jouw deelname aan deze sessie helemaal gratis!

#thehouseofgrowth #stress #burnout #groeisessies #hetgeheimvangroei