Toen we hoorden dat we een coach zouden krijgen om de samenwerking te verbeteren, ging zowat iedereen in de weerstand. We hadden helemaal geen zin om ons kwetsbaar op te stellen. Daarvoor ontbrak alle vertrouwen onderling. Achteraf bekeken zijn wij alleen maar blij dat we toch uit die comfortzone zijn durven stappen. We begrijpen nu veel beter wat de individuele noden zijn van iedereen en waarom we soms onhandig uit de hoek komen op vlak van communicatie. Het besef bijvoorbeeld dat je je jezelf beoordeelt op basis van je (goede) intentie, maar de ander op basis van het zichtbare gedrag, dat maakte voor ons team een wereld van verschil. Nu staan we écht samen sterk. Er is vertrouwen en we hebben niet alleen een beter resultaat, maar ook meer plezier!

Team A

Toen ik aan de coaching begon, was ik stiekem heel erg aan het twijfelen aan mezelf. Ik las over het imposter sydrome en dacht, he, dat herken ik. Ik was ook bang om door de mand te vallen. Juist daardoor ging ik steeds harder werken en ging ik steeds meer versnellen. Dat mensen daar niet goed op reageerden, dat begreep ik helemaal niet. Nu besef ik dat ik, juist door zo hard mijn best te doen, voorbij liep aan datgene wat de ander écht van mij nodig had. En dat ik veel meer bereik door te vertragen. Ik manage mijn stakeholders nu veel bewuster, waardoor niet alleen mijn visibiliteit maar ook mijn impact enorm vergroot is. Dat laat mij toe om weer mezelf te zijn en in mijn kracht te staan. Een win voor iedereen!

Esmée

Wat ik fijn vond aan werken met een Leiderschapscoach is dat ik na elke sessie met concrete handvatten weer de werkvloer op kon. Ook mijn zelfvertrouwen kreeg daardoor een serieuze boost. Ik heb overigens geleerd dat het niet altijd over mezelf gaat, en het nergens voor nodig is om mezelf constant te willen bewijzen. Ik kijk nu veel meer naar wat het team aan waarde toe kan voegen en hoe ik mensen in hun kracht kan zetten door hun echt te horen en te zien! Ik stel dan ook meer vragen en luister naar de oplossingen die zij zelf aandragen in plaats van alles zelf te willen oplossen.

Soufian

Werken met een Business coach is het beste wat ik ooit gedaan heb. Ik ben op een veel bewustere manier gaan ondernemen en heb daarin ook mezelf als ondernemer beter leren kennen. Dat zorgt ervoor dat ik op vandaag de juiste keuzes maak die niet alleen mijn bedrijf (medewerkers en klanten), maar ook mijzelf en mijn omgeving positief versterken. Ik heb daarnaast geleerd om meer te delegeren én meer tijd te besteden aan mijn visie en strategie. Ik had het nooit gedacht, maar mijn forecast biedt nu houvast in plaats van iets waar ik tegen op zie.

Evelyn

Werken met een Loopbaancoach zorgde er bij mij voor dat ik weer een duidelijk zicht kreeg op mijn talenten, kwaliteiten, competenties en valkuilen. Samen met mijn coach werkte ik gericht naar een situatie toe waarin ik niet alleen mijn volle potentieel benut, maar bovenal met veel plezier naar mijn nieuwe werk toe ga. Ik ben heel blij met de groeipartner die ik heb gekozen. Zij heeft mij de nodige inzichten en handvatten gegeven waardoor ik vol vertrouwen en met hernieuwd zelfvertrouwen de volgende stap kon zetten in mijn loopbaan.

Joris

Met wat ik nu weet, had ik veel eerder aan de bel moeten trekken. Door te werken met een coach die gespecialiseerd is in Stress en Burn-out heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedrag. Ik begrijp nu veel beter waarom het voor mij zo moeilijk was om neen te zeggen in het verleden en waarom ik maar doorging met alle ballen in de lucht te willen houden. Daarnaast heb ik geleerd om op een goede manier mijn grenzen aan te geven en daardoor beter voor mezelf te zorgen. Stap voor stap kwam ik weer in beweging en kon ik weer aan de slag. Ditzelfde nog eens meemaken? Voor mij nooit meer!

Naudé

Voor mij is alles begonnen met het kiezen van de juiste groeipartner. Een coach die aansluit bij waar jij naar op zoek bent en die echt snapt waar je heen wil en waarom dat zo belangrijk voor je is. Een coach die jou uit je comfortzone pusht en net dat extra duwtje in de rug kan geven waar nodig. Ontwikkel jezelf proactief onder de deskundige begeleiding van een Personal coach en geniet net als ik van de voordelen van een vernieuwd zelfinzicht voor het bereiken van je doelen zowel in je privéleven als in je werk!

Ben

Ik had mijn situatie niet kunnen doorbreken zonder de perfecte match met mijn groeipartner bij the House of Growth. En dat begon met het kiezen van het juiste soort coaching en de juiste coach. Iemand die begreep waar ik naar op zoek was. Daardoor was er begrip, maar ook vertrouwen. Samen met mijn coach werkte ik gericht naar een situatie toe waarin ik niet alleen (weer) mijn volle potentieel benut, maar ook het gevoel heb een bijdrage te leveren, en bovenal weer met plezier en geluk mijn mooiste leven leef.

Anna