Jou ontzorgen van je ‘hoofdpijnzaken zodat jij jezelf kan focussen op waar je goed in bent

Wie ben ik? Ik ben Mariska, moeder van 3 fantastische kinderen, partner van mijn lieve man en ondernemer vanuit het bloed.  Door aan verschillende facetten van het ondernemerschap (mee)gewerkt te hebben en te ondernemen met ‘mijn boeren verstand’ heb ik geleerd wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en waar ik als ondernemer actief mee wil zijn. Dit niet afhankelijk van een papiertje, maar een sterke basis en veel praktijkervaring (met wat kennis uit een boekje)

Heb je jaren gestudeerd, 
wordt boerenverstand weer hip! 
(bron: Loesje)

Je kunt bij mij terecht met vragen over

* Heb jij stress doordat je niet wekelijks toekomt aan het factureren?
* Liggen al die bonnetjes in ‘een schoenendoos’ en breekt het zweet je uit als het einde van de maand c.q. kwartaal nadert?
* Zijn de kosten van een accountant jou (net als vele anderen) jou te hoog om deze basisadministratie uit te laten voeren?

Gebruik je boerenverstand en besteed het uit aan mij en doe jij waar jij goed in bent!

Dit is hoe ik te werk ga

Samen kijken we waar jij tegenaan loopt in o.a. je administratie en zoeken we naar een passende oplossing die jou van deze ‘hoofdpijnzaken’ verlost en die uiteraard past bij het budget van jouw onderneming

Pricing (indicatie)

Je kunt met mij werken op basis van ‘uurtje-factuurtje’. Daarnaast bied ik je een maandabonnement van een vast beschikbaar aantal uur per week of per maand. Binnen dit abonnement maken we passende afspraken m.b.t. jouw wensen en mijn mogelijkheden

Maandabonnement voor 3 uur per maand – € 100,00 excl. 21% BTW

Contactmethodes

  • Persoonlijk contact
  • Mail
  • Telefonisch
  • Whatsapp

Werkgebied (regio)

Oosterwijk

Interesse om vrijblijvend met Mariska kennis te maken? Stuur haar vandaag nog een bericht!

Terug naar het overzicht

Een overzicht van alle dienstverleners