De kracht van introversie, hoogbegaafdheid en beelddenken

Het wordt steeds duidelijker dat we in de toekomst alle talenten nodig zullen hebben. Ook de zogenaamde ‘introverten’, ‘hoogbegaafden’ en ‘beelddenkers’. Maar één ding hebben al deze profielen gemeen: ze wijken af van de huidige norm. Herken jij jezelf in één of meerder van deze ‘labels’? Waar afwijken meestal aangeeft dat er iets ontbreekt, willen wij tijdens deze groeisessie juist inzoomen op de voordelen en de kracht ervan.

Wat kun je verwachten? Een zeer laagdrempelige sessie om mensen die zich herkennen, informatie te geven in wat het is en de nadruk te leggen op de positieve aspecten en voordelen van introversie, hoogbegaafdheid en beelddenken.

Tijdens de sessie gaan we onder andere in op de volgende vragen:

  • Wat is introversie, hoogbegaafdheid en beelddenken?
  • Welke kwaliteiten bezitten mensen met deze eigenschappen?
  • Wat is de meerwaarde van neurodiversiteit voor teams?

Daarnaast nodigen we de deelnemers uit om in kleine groepjes in gesprek te gaan.

Concreet
Na een gezamenlijk theoretisch gedeelte, nodigen we de deelnemers per onderwerp uit om in kleine groepjes in gesprek te gaan. Tussendoor en op het eind is ruimte voor vragen.

Wat levert het je op?
Na de sessie heb je inzichten waarmee je direct aan de slag kunt gaan om de kwaliteiten van introversie, hoogbegaafdheid en beelddenken te (h)erkennen en benutten.

Wie zijn jouw groeipartners?
Deze groeisessie wordt begeleid door Karolien Koolhof en Saskia Smet. Beiden hebben hun sporen ruimschoots verdiend wat betreft de begeleiding van introversie, hoogbegaafdheid en beelddenken. Saskia is sinds 2010 gespecialiseerd in begeleiding en coaching van volwassen beelddenkers. Ze deelt via haar blog tips voor beelddenkers en hun werkomgeving. Karolien (MBA) is expert in introversie, introvert leiderschap en neurodiversiteit. Naast introversie coacht zij ook regelmatig op het thema hoogbegaafdheid. Karolien is Noloc en TMA gecertificeerd en geeft als auteur van het boek “Introvert Leiderschap” regelmatig trainingen en workshops.

Kosten
In het kader van onze missie “groei beschikbaar maken voor iedereen” is deelname aan deze sessie gratis. We hebben plek voor 100 deelnemers.

#thehouseofgrowth #webinar #introversie #hoogbegaafdheid #beelddenken #groeisessies #hetgeheimvangroei