The House of Growth is een internationale community van succesvolle zelfstandige coaches die geloven in verbinden zonder binden. Dat betekent dat wij niet alleen werken vanuit onze eigen specifieke expertise maar ook op die manier die het beste bij ons past. Wij staan voor circulair ondernemerschap en kiezen bewust voor het werken rond die thema’s waar we niet alleen ervaring en kunde, maar ook een uitgesproken passie voor hebben. Zo kan ook jij die groeipartner kiezen die op ieder vlak het beste aansluit bij jouw specifieke behoefte en vraag.

Hoe werkt het?

Wat jouw vraag ook is, wij kijken samen met jou naar wat nodig is en hoe we dat het beste vorm kunnen geven. Daarom is teamcoaching altijd een kwestie van maatwerk. Bespreek de mogelijkheden met de groeipartner van jouw keuze tijdens het kennismakingsgesprek en/of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij hebben hieronder alvast een voorselectie voor je gemaakt uit onze groep groeipartners. Deze professionals hebben de juiste kennis, kunde en ervaring in het coachen van en werken met teams. De finale selectie van jouw groeipartner start voor jou met het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan, afhankelijk van je locatie, zowel online als face to face. Let tijdens het kennismakingsgesprek niet enkel op de diploma’s en credentials van de groeipartner, maar vooral op de ervaring in het werken met teams met een gelijkaardige vraag en op een zelfde niveau.

Tot slot, dit gesprek is gratis, vrijblijvend en vertrouwelijk.
Conclusie? Je kunt alleen maar winnen!

Onze tarieven