Het verhaal van Dwayne

Dwayne is een jaar geleden veranderd van baan. Hij werkt nu als senior manager. Hij heeft een groot hart voor de zaak en een nog groter hart voor zijn medewerkers. De ‘jonkies’ kunnen altijd bij hem terecht voor raad en daad, hij staat altijd voor hen klaar. Geven is gemakkelijk voor Dwayne, dat kent hij goed. Je zou kunnen stellen dat dat zijn natuurlijke neiging is. Maar op het moment dat hij een afdelingshoofd van een andere afdeling om een gunst moet vragen, merkt hij dat hij dat ingewikkeld vindt.

Het lijkt een patroon te zijn, want zodra hij hulp van anderen moet inroepen, voelt hij zich ongemakkelijk. Op het werk, maar ook in zijn privéleven. Hoe makkelijk Dwayne geeft, hoe moeilijk hij het vindt om te nemen. Hij werkt keihard en doet veel zelf, want daardoor hoeft hij weinig van anderen te vragen. Maar hoe houdt hij dit vol? Hoe doen anderen dat eigenlijk? En hoe komt het dat hij het zo lastig vindt om iets van een ander te vragen? 

Herkenbaar?

Kom je jezelf tegen in je werk?
Mis je de rust en/of werk je te veel en te hard?
Word je belemmerd door je eigen patronen?
Vind je het moeilijk om anderen om hulp te vragen?
Wil je meer inzicht in jezelf als persoon?

Dan is een gratis en vrijblijvende kennismaking met een groeipartner van The House of Growth wellicht een goed idee.

Hoe het Dwayne verging?

"Mijn coach in Persoonlijk Leiderschap heeft me laten ontdekken op welke manier het gezin waarin ik ben opgegroeid me gevormd heeft. Een gezin dat me veel gebracht heeft, maar op een bepaalde manier ook veel heeft gekost. Nu ik beter zie waar mijn met name belemmerende overtuigingen vandaan komen, ontstaat er ruimte om te experimenteren met ander gedrag. Ik ben ook meer in contact gekomen met mijn eigen behoeften en, hoewel ik het lastig blijf vinden, durf ik meer te vragen van anderen. Er is nu een betere balans tussen geven en nemen. Dat voelt goed, en het scheelt nog een hoop werk ook." - DWAYNE

Wil jij ook groeien in je persoonlijk leiderschap?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner.
Investeer in jezelf, maximaliseer jouw effectiviteit!