The House of Growth is een internationale community van succesvolle zelfstandige coaches die geloven in verbinden zonder binden. Dat betekent dat wij niet alleen werken vanuit onze eigen specifieke expertise maar ook op die manier die het beste bij ons past. Wij staan voor circulair ondernemerschap en kiezen bewust voor het werken rond die thema’s waar we niet alleen ervaring en kunde, maar ook een uitgesproken passie voor hebben. Zo kan ook jij die groeipartner kiezen die op ieder vlak het beste aansluit bij jouw specifieke behoefte en vraag.

Hoe werkt het?

Met plezier, zelfkennis en overtuiging de volgende stap zetten in jouw loopbaan? Dat kan over een periode van 3, 6 of 12 maand, afhankelijk van jouw specifieke vraag. Focus in 3 maand op het goed zetten van de basisprocessen of op het beantwoorden van een specifieke vraag. Met een doorlooptijd van 6 maand kan je meer gericht werken aan het doorbreken van bepaalde onderliggende en vaak onbewuste patronen die jou nu in de weg staan. Kies je voor een doorlooptijd van 12 maand, dan is een meer diepgaande aanpak mogelijk waarbij gewerkt wordt aan toekomstbestendige veranderprocessen.

Wij hebben hieronder alvast een voorselectie voor je gedaan uit onze groep groeipartners. Onderstaand een aantal experten in het begeleiden van jouw loopbaan. De finale selectie van jouw groeipartner start voor jou met het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan, afhankelijk van je locatie, zowel online als face to face. Let tijdens het kennismakingsgesprek niet enkel op de diploma’s en credentials van de groeipartner, maar vooral op de ervaring in het werken met mensen met een gelijkaardige vraag als die van jou.

Tot slot, dit gesprek is gratis, vrijblijvend en vertrouwelijk.
Conclusie? Je kunt alleen maar winnen!

Onze tarieven