Het verhaal van Joris

Een paar maanden geleden kwam er door omstandigheden een einde aan de arbeidsovereenkomst van Joris. Hij was er niet heel erg rouwig om, hij besefte namelijk al een tijdje dat dit niet zijn droombaan was. Meer nog, hij vroeg zich al een poosje hardop af of hij dit werkelijk de rest van zijn leven wou doen. Maar echt actie ondernemen om een nieuwe baan te zoeken had hij nog niet gedaan. Maar toen kwam dus het ontslag. Een geluk bij een ongeluk? Ware het niet dat hij geen idee had wat zijn volgende stap moest zijn. Verder gaan op de ingeslagen weg? Of toch een heel andere kant uit?

Joris vond de tijd rijp om even goed na te denken. “Waar ben ik goed in? Waar word ik blij van? Waar kan ik geld mee verdienen?” Heel wat vragen om te beantwoorden. Maar hoe begin je daaraan? Hoe kom je er achter wat je écht leuk vindt? De realiteit was ook dat hij geen maanden thuis wou blijven zitten. Het is leuk om even wat vrije tijd te hebben, wat vaker te kunnen sporten, maar binnen afzienbare tijd een nieuwe baan vinden is toch wat Joris het liefste wou.

Herkenbaar?

Wij hebben hieronder alvast een voorselectie van mogelijke groeipartners voor je gemaakt. Deze professionals hebben een expertise in het begeleiden van jouw loopbaan. De finale selectie van jouw groeipartner start voor jou met het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan, afhankelijk van je locatie, zowel online als face to face. Let tijdens het kennismakingsgesprek niet enkel op de diploma’s van de groeipartner, maar vooral op de ervaring in het werken met mensen met een gelijkaardige vraag als die van jou.

Wil jij ook de baan van je dromen?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner!!

Wist je dit?
Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, vrijblijvend en vertrouwelijk.
Conclusie? Je kunt alleen maar winnen!

Hoe het Joris verging?
Werken met een Loopbaancoach zorgde er bij mij voor dat ik weer een duidelijk zicht kreeg op mijn talenten, kwaliteiten, competenties en valkuilen. Samen met mijn coach werkte ik gericht naar een situatie toe waarin ik niet alleen mijn volle potentieel benut, maar bovenal met veel plezier naar mijn nieuwe werk toe ga. Ik ben heel blij met de groeipartner die ik heb gekozen. Zij heeft mij de nodige inzichten en handvatten gegeven waardoor ik vol vertrouwen en met hernieuwd zelfvertrouwen de volgende stap kon zetten in mijn loopbaan – JORIS