Het verhaal van Soufiane

Soufiane werkte nog niet zo lang in het bedrijf toen zijn baas besloot een andere baan aan te nemen. Dat Soufiane daarna zijn plek als leidinggevende van het team in zou nemen was geen evidentie. Er waren namelijk andere kandidaten met veel meer anciënniteit in de organisatie. Toch liep het zo dat hij uiteindelijk de rol kreeg en, in alle eerlijkheid, dat was voor Soufiane perfect in lijn met zijn ambitie en doelen voor de toekomst.

Toch gaf deze stap ook stress. Want hoe doe je dat? Leidinggeven aan een team waar je eerder zelf deel van uitmaakte. Plus, hoe geef je sturing aan mensen die niet alleen meer anciënniteit hebben, maar ook nog eens teleurgesteld zijn omdat niet zij, maar jij de baan te pakken kreeg? Deze kans wou hij niet verknallen. Toch hinkte hij constant van zelfvertrouwen naar onzekerheid en weer terug. Kan ik dit wel? Moet ik dit wel willen? Allemaal vragen die Soufiane zich stelde.

Herkenbaar?

Nieuw in een leidinggevende rol?
Op zoek naar feedback en handvatten?
Leiden vanuit zelfvertrouwen en authenticiteit?
Maximaal resultaat neerzetten met je team?
Simpelweg investeren in jezelf?

Dan is een gratis en vrijblijvende kennismaking met een groeipartner van The House of Growth wellicht een goed idee.

Hoe het Soufiane verging?

"Wat ik fijn vond aan werken met een Leiderschapscoach is dat ik na elke sessie met concrete handvatten weer de werkvloer op kon. Ook mijn zelfvertrouwen kreeg daardoor een serieuze boost. Ik heb overigens geleerd dat het niet altijd over mezelf gaat, en het nergens voor nodig is om mezelf constant te willen bewijzen. Ik kijk nu veel meer naar wat het team aan waarde toe kan voegen en hoe ik mensen in hun kracht kan zetten door hun echt te horen en te zien! Ik stel dan ook meer vragen en luister naar de oplossingen die zij zelf aandragen in plaats van alles zelf te willen oplossen." - SOUFIANE 

Wil jij ook groeien in je leiderschap?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner.
Investeer in jezelf, lead by example!