MARIE-LOUISE

 • Hoogsensitief en intuïtief
 • Doelgericht
 • Enthousiasmerend

Talen
Nederlands, Engels (near native speaker)

Coachlocaties
⚠️ Deze groeipartner coacht ook online
Utrecht, Amsterdam, Almere, Hilversum, Landsmeer, Rotterdam

Tarief
Particulier: EUR 120 (incl. BTW)
Zakelijk: EUR 140 (excl. BTW)
Trajecten: bespreekbaar

Coaching vraagstukken

 • Hoe kan ik terugkerende patronen van somberheid, angst, stress of overspanning overstijgen?
 • Hoe kan ik mijn (hoog)sensitiviteit als kracht in plaats van als last ervaren?
 • Wat zijn mijn waarden, wat geeft mij betekenisgeving en hoe geef ik mijn leven in lijn daarmee vorm?

Werkwijze

Een traject start met het helder krijgen van je doelen en verlangens. Ik geloof in de kracht van “het werk doen” tussen de sessies door. Je zal daarom door mij uitgenodigd worden om opdrachten te doen tussen de sessies. Op deze wijze werk je écht aan duurzame groei en blijf jij eigenaar van je traject en groei. Ik combineer technieken uit verschillende stromingen, waaronder: NLP, acceptance & commitment therapie, mindfulness, voice dialogue en systemisch werk.

Ik werk zowel analytisch als intuïtief. Mijn analytische kant zorgt ervoor dat je traject doelgericht blijft verlopen. Je start met een duidelijke stip op de horizon. Tussendoor evalueren we je traject, zodat dit optimaal blijft aansluiten op jouw doelen en verlangens. De sterke verbinding die ik met mijn intuïtie heb maakt dat ik zuiver blijf afstemmen op jouw gevoel en behoeftes die tijdens een sessie spelen en de oefeningen die we doen daarop goed laat aansluiten.

Relevante opleidingen en certificeringen

 • 2022 – Basiscursus Essentiële meditatie – Jan Storms
 • 2022 – Opleiding 1e dan zwarte band taekwondo, w.H.T.A
 • 2021 – Unleash the Power Within – Tony Robbins
 • 2021 – Rouw- en rouwverwerking – Phoenix Opleidingen
 • 2021 – Werken met Positieve Gezondheid – Institute for Positive Health
 • 2020 – Aangesloten bij de NOBCO
 • 2020 – Professional Coaching & Leiderschap, Coachcenter
 • 2012 – Bachelor en Master Klinische- en Gezondheidspsychologie, Universiteit Utrecht
 • 2007 – English A2, International Baccalaureate (gekwalificeerd om in de Engelse taal te schrijven en spreken op een near native level).

Interesse om deze groeipartner te spreken?

Dit gesprek is 100% vertrouwelijk én gratis. Je hebt dus niets te verliezen!


Door haar kennis over zowel vele coachingstechnieken als haar psychologie achtergrond kon ze mij goed doorgronden, zonder dat ze mij kant-en-klare oplossingen voorschotelde. Doordat ze je laat uitpraten en kritische vragen durft te stellen werd ik mij bewust van mijn eigen gedachtepatronen en ontstond er meer rust in mijn hoofd. Daarnaast werkt Marie-Louise met fijne visuele hulpmiddelen, inlevingsopdrachten of meditaties wat ik als enorm verhelderend heb ervaren. Ze is, naast een hele fijne en professionele coach, ook een ontzettend mooi mens. Absoluut een aanrader! J.

Door het traject ben ik mij meer bewust geworden van mijn eigen handelen en heb ik meer durven vertrouwen op mijn handelen. Door de oefeningen toe te passen merkte ik dat ik beter in staat was om mij uit te spreken naar anderen en dat ik zelf de controle mag nemen. Je hebt een natuurlijke rust over je heen wat prettig aanvoelt. Je weet in korte tijd vertrouwen te creëren waardoor ik mij ook uitgenodigd voelde om mijn verhaal te doen. Je bent empathisch en oordeelt niet. Je bent goed in staat een bepaalde situatie te analyseren en hebt mij nieuwe inzichten gegeven. M.

Ik kwam bij Marie-Louise met het doel om meer mijn eigen keuzes te maken en deze niet van een ander af te laten hangen. Ze ging met mij aan de slag om te kijken waar dit gevoel vandaan kwam en hoe ik hier in het nu goed mee om kan gaan. Door middel van oefeningen en reflecteren heb ik mijn doel bereikt. Marie-Louise is heel rustig, vriendelijk en luistert goed naar wat je zegt. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en ze laat je zelf ook goed nadenken en vult niet snel dingen in. Ik ben haar heel dankbaar! E.