Het verhaal van Anna

Anna leeft nu haar mooiste leven. Maar dat is niet altijd zo geweest. Eén jaar geleden zag het er voor haar nog heel anders uit: Anna was toen een jonge vrouw in de bloei van haar leven, moeder van 2 jonge kinderen. Een leuke baan en getrouwd met een lieve man. Financieel noch materieel waren er grote zorgen. Aan de buitenkant leek het alsof ze alles voor elkaar had. Dit werd bevestigd door hun actieve vriendengroep, die bestaat uit gelijkgestemde koppels die op een gelijkaardige plek in het leven staan.

Maar schijn bedroog. Anna voelde zich ontzettend eenzaam. Ze voelde zich geleefd en was volledig het overzicht kwijt. Ze vroeg zich af ‘is dit nu alles? Wat draag ik eigenlijk bij?’ Ze had het gevoel dat iedereen stappen voorwaarts zette, behalve zij. Daarbij vergeleek ze zichzelf constant met de vrienden uit de sociale kring. De innerlijke onrust leidde tot slapeloze nachten, waarbij ze steeds meer ging twijfelen aan zichzelf.

Herkenbaar?

Weet je niet meer wat je wil?
Loop je ergens in vast?
Mis je de fun en het geluk in jouw leven?
Wil je na tegenslag opnieuw beginnen?
Wil je meer uit je leven halen?

Dan is een gratis en vrijblijvende kennismaking met een groeipartner van The House of Growth wellicht een goed idee.

Hoe het Anna verging?

"Ik had mijn situatie niet kunnen doorbreken zonder de perfecte match met mijn groeipartner bij the House of Growth. En dat begon met het kiezen van het juiste soort coaching en de juiste coach. Iemand die begreep waar ik naar op zoek was. Daardoor was er begrip, maar ook vertrouwen. Samen met mijn coach werkte ik gericht naar een situatie toe waarin ik niet alleen (weer) mijn volle potentieel benut, maar ook het gevoel heb een bijdrage te leveren, en bovenal weer met plezier en geluk mijn mooiste leven leef.” - ANNA

Wil jij ook je mooiste leven leiden?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner.
Je bent het waard <3