Jouw natuurlijke reactie op veranderingen als sleutel tot het organiseren van je veerkracht

Veranderingen gebeuren vaak pijlsnel. Denk bijvoorbeeld aan reorganisaties, maar ook het coronavirus lijkt alles te hebben veranderd. Wijzelf veranderen ook. Soms zetten we de verandering zelf in, bijvoorbeeld in je loopbaan of als je wil stoppen met roken. Maar vaak overkomt het ons: een ontslag, een echtscheiding, de lockdown, het verlies van dierbaren, ziekte bij jezelf of bij je naasten. Al deze zaken hebben enorm veel impact op je en zorgen er vaak ook nog eens voor dat je ontzettend veel ballen in de lucht moet houden.

Hoe ga je effectief om met al deze veranderingen? Veerkracht is hierbij ontzettend belangrijk. Maar hoe krijg je dat? Inzicht in jouw natuurlijke reactie op veranderingen is de sleutel tot het organiseren van jouw eigen veerkracht.Tijdens het wandel event op 3 juni gaan we hier mee aan de slag:

  • Wat is veerkracht nu eigenlijk precies?
  • Welke eigenschappen bepalen dat jij veerkracht hebt?
  • Welke krachten en talenten heb jij in huis om effectief om te gaan met veranderingen?
  • Ken jij je eigen veerkracht?
  • Kun je je veerkracht ook ontwikkelen en hoe ziet dat er voor jou dan uit?

Wandel event the House of Growth
Zaterdag 30 september 2023 van 10 tot 12u30 in Bunnik

Wat houdt dit wandel event in?

Na een korte centrale intro op de startlocatie, theehuis Rhijnauwen in Bunnik, trekken we met z’n allen naar buiten. Gedurende de wandeling doen we verschillende oefeningen in samenspel met de natuur. Omstreeks 12u zijn we terug bij het theehuis en is er nog tijd voor de afsluit* en evaluatie. Wij nodigen je uit om een plan te maken. Een haalbaar plan om effectief met veranderingen om te gaan, de regie (terug) te pakken en met vertrouwen aan de slag te gaan met wat nodig is.

(*)Wil je daarna nog heerlijk even blijven voor de lunch, dan kan dat op eigen initiatief vanaf 12u30.

Wat levert het je op?

Deze wandelcoaching is optimaal geschikt voor mensen op zoek naar wat extra veerkracht in zichzelf gedurende een intense periode in hun leven. Maar ook mensen die behoefte hebben aan duurzame ontspanning, ontspanning in combinatie met een stap zetten voor jezelf, zijn uiteraard van harte welkom. Zo kun je na de wandeling naar huis met concrete en toepasbare inzichten die ook echt een meerwaarde bieden in jouw leven. Denk je nu: dat lijkt me heerlijk, meld je dan vandaag nog aan!

Wie zijn jouw groeipartners op 30 september?

De wandeling wordt begeleid door Babs Mouton en Wyke Beeking. Zij hebben als experten hun sporen ruimschoots verdiend zowel op het gebied van veerkracht als op vlak van wandelcoaching. In het kader van onze missie “groei beschikbaar maken voor iedereen” stellen zij vanuit the House of Growth hun expertise ter beschikking tegen een voordeeltarief van 35 EUR pp (incl. BTW) voor de volledige ochtend. Dit bedrag is inclusief een koffie of thee bij theehuis Rhijnauwen. Indien jullie met twee aanmelden, is het totaalbedrag 56 EUR (incl. BTW) voor beide deelnemers. Groeipartners van THOG betalen 28 EUR pp.

Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt!

Wandel Event – ticket 1 persoon

Wandel event the House of Growth – Zaterdag 30 september 2023 om 10u in Bunnik

€ 35,00

Wandel Event – duoticket

Wandel event the House of Growth – Zaterdag 30 september 2023 om 10u in Bunnik

€ 56,00

Wandel Event – groeipartner ticket

Wandel event the House of Growth – Zaterdag 30 september 2023 om 10u in Bunnik Deze tickets zijn enkel geldig voor aangesloten groeipartners bij THOG

€ 28,00

Liever cash of per overschrijving betalen? Dat kan! In dat geval graag vooraf je plek reserveren via een mailtje naar info@thehouseofgrowth.org met vermelding van wandel event en aantal personen – Let op! De plaatsen voor dit event zijn beperkt en zowel gekochte als via de email gereserveerde tickets zijn niet restitueerbaar. Houdt u daar aub rekening mee mocht u alsnog niet aanwezig zijn de dag zelf.

#thehouseofgrowth #veerkracht #verandering #verlies #wandelevent #wandelcoaching #Bunnik #groeisessies #hetgeheimvangroei