Het verhaal van Ben

Ben is een ambitieuze jonge man. Hij is fit. Heeft een goede baan. Toch is hij al een poosje op zoek naar een manier om zijn kennis en kunde te verbreden om zo het maximale uit zichzelf en uit zijn toekomst te halen.

Investeren in zichzelf heeft hij eigenlijk altijd al gedaan, maar toch heeft hij het gevoel dat er nog meer in zit als hij er ook daadwerkelijk de focus op legt en echt uit zijn comfortzone stapt. Een klankbord. Wat handvaten. Een externe impuls. Inzicht in zichzelf. Een spiegel. Een frisse blik.

Kortom, Ben gunt het zichzelf om zichzelf zo breed mogelijk te ontwikkelen. Zijn ambitie ligt niet alleen op vlak van werk, maar ook op vlak van relaties, zowel in de intieme sfeer als met vrienden en familie. Daarnaast wil hij afscheid nemen van wat belemmerende gedragspatronen waar hij af en toe tegenaan loopt. Zijn doel: de beste versie van zichzelf worden zowel voor hemzelf als voor zijn omgeving.

Herkenbaar?

Met meer focus je leven leiden?
Op zoek naar meer (zelf)inzicht?
Een extra duwtje in de rug nodig?
Onderbouwd een keuze maken?
Groeien buiten je comfortzone?

Dan is een gratis en vrijblijvende kennismaking met een groeipartner van The House of Growth wellicht een goed idee.

Hoe het Ben verging?

"Voor mij is alles begonnen met het kiezen van de juiste groeipartner. Een coach die aansluit bij waar jij naar op zoek bent en die echt snapt waar je heen wil en waarom dat zo belangrijk voor je is. Een coach die jou uit je comfortzone pusht en net dat extra duwtje in de rug kan geven waar nodig. Ontwikkel jezelf proactief onder de deskundige begeleiding van een Personal coach en geniet net als ik van de voordelen van een vernieuwd zelfinzicht voor het bereiken van je doelen zowel in je privéleven als in je werk!" - BEN 

Wil jij ook het beste uit jezelf halen?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner.
Grijp je succes!