Het verhaal van Ben

Ben is een ambitieuze jonge man. Hij is fit. Heeft een goede baan. Toch is hij al een poosje op zoek naar een manier om zijn kennis en kunde te verbreden om zo het maximale uit zichzelf en uit zijn toekomst te halen.

Investeren in zichzelf heeft hij eigenlijk altijd al gedaan, maar toch heeft hij het gevoel dat er nog meer in zit als hij er ook daadwerkelijk de focus op legt en echt uit zijn comfortzone stapt. Een klankbord. Wat handvaten. Een externe impuls. Inzicht in zichzelf. Een spiegel. Een frisse blik.

Kortom, Ben gunt het zichzelf om zichzelf zo breed mogelijk te ontwikkelen. Zijn ambitie ligt niet alleen op vlak van werk, maar ook op vlak van relaties, zowel in de intieme sfeer als met vrienden en familie. Daarnaast wil hij afscheid nemen van wat belemmerende gedragspatronen waar hij af en toe tegenaan loopt. Zijn doel: de beste versie van zichzelf worden zowel voor hemzelf als voor zijn omgeving.

Herkenbaar?

Wij hebben hieronder alvast een voorselectie van mogelijke groeipartners voor je gemaakt. Deze mensen hebben niet alleen de expertise maar ook de passie om jou de juiste handvatten en mindset te bieden die nodig is om het beste uit jezelf te halen. De finale selectie van jouw groeipartner start voor jou met het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan, afhankelijk van je locatie, zowel online als face to face. Let tijdens het kennismakingsgesprek niet enkel op de diploma’s van de groeipartner, maar vooral op de ervaring in het werken met mensen met een gelijkaardige vraag als die van jou.

Wil jij ook het beste uit jezelf halen?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner. Grijp je succes!

Wist je dit?
Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, vrijblijvend en vertrouwelijk.
Conclusie? Je kunt alleen maar winnen!

Hoe het Ben verging?
Voor mij is alles begonnen met het kiezen van de juiste groeipartner. Een coach die aansluit bij waar jij naar op zoek bent en die echt snapt waar je heen wil en waarom dat zo belangrijk voor je is. Een coach die jou uit je comfortzone pusht en net dat extra duwtje in de rug kan geven waar nodig. Ontwikkel jezelf proactief onder de deskundige begeleiding van een Personal coach en geniet net als ik van de voordelen van een vernieuwd zelfinzicht voor het bereiken van je doelen zowel in je privéleven als in je werk!