The House of Growth is een internationale community van succesvolle zelfstandige coaches die geloven in verbinden zonder binden. Dat betekent dat wij niet alleen werken vanuit onze eigen specifieke expertise maar ook op die manier die het beste bij ons past. Wij staan voor circulair ondernemerschap en kiezen bewust voor het werken rond die thema’s waar we niet alleen ervaring en kunde, maar ook een uitgesproken passie voor hebben. Zo kan ook jij die groeipartner kiezen die op ieder vlak het beste aansluit bij jouw specifieke behoefte en vraag.

Hoe werkt het?

Vanuit meer impact je carrière vorm geven of als top level manager op zoek naar een stevig en objectief klankbord? Dat kan over een periode van 3, 6 of 12 maand, afhankelijk van jouw specifieke vraag. Focus in 3 maand op het goed zetten van de basisprocessen of op het beantwoorden van een specifieke vraag. Met een doorlooptijd van 6 maand kan je meer gericht werken aan het doorbreken van bepaalde onderliggende en vaak onbewuste patronen die jou nu in de weg staan. Kies je voor een doorlooptijd van 12 maand, dan is een meer diepgaande aanpak mogelijk waarbij gewerkt wordt aan toekomstbestendige veranderprocessen.

Wij hebben hieronder alvast een voorselectie voor je gemaakt uit onze groep groeipartners. Deze experten kunnen stuk voor stuk terugvallen op jarenlange corporate ervaring en een passie voor gedrag en de invloed daarvan op onder andere jouw impact, stakeholder management en executive presence. De finale selectie van jouw groeipartner start voor jou met het inplannen van een kennismakingsgeprek. Dit kan, afhankelijk van je locatie, zowel online als face to face. Let tijdens het kennismakingsprek niet enkel op de diploma’s en credentials van de groeipartner, maar vooral op de ervaring in het werken met mensen met een gelijkaardige vraag als die van jou.

Tot slot, dit gesprek is gratis, vrijblijvend en vertrouwelijk.
Conclusie? Je kunt alleen maar winnen!

Is executive coaching voor jou (nog) te hoog gegrepen? Neem dan zeker ook een kijkje bij onze groeipartners met een specialisatie in persoonlijk leiderschap.

Onze tarieven