Het verhaal van Esmée

Esmée is sterk, slim en ontzettend gedreven. Dat is ze altijd al geweest. Zelfs als peuter had ze al een eigen willetje. Daarna, uiteraard, top van de klas. Uitstekende studente. Goed in sport. Altijd bezig. Vaak in de lead. Ook in haar werkende leven heeft dit haar geen windeieren gelegd. Jaar na jaar zette ze nieuwe stappen. ‘Waar een wil is, is een weg’ is altijd haar motto geweest. Ze werkte hard. Met focus. En het resultaat? Dat volgde vanzelf.

Toch voelde het op een bepaald moment alsof alles begon te vertragen. Waar voorheen iedereen met haar wegliep, leek het wel alsof iedereen zich nu tegen haar keerde. Hoe harder ze haar best deed, hoe minder impact ze leek te hebben. Alsof niemand luisterde, terwijl die mannen precies hetzelfde zeggen en wel gehoord worden. Het frustreerde haar, maar maakte haar ook onzeker. Is dit het glazen plafond? Ben ik eigenlijk wel zo goed? Is dit het moment waarop de bubbel barst en iedereen ziet dat ik ook maar wat doe?

Herkenbaar?

Een nog betere versie van jezelf worden?
Werken aan je executive presence?
Je ambitie waar maken?
De juiste keuzes maken in jouw carrière?
Jezelf klaarstomen voor de volgende stap?

Dan is een gratis en vrijblijvende kennismaking met een groeipartner van The House of Growth wellicht een goed idee.

Hoe het Esmée verging?

"Toen ik aan de coaching begon, was ik stiekem heel erg aan het twijfelen aan mezelf. Ik las over het imposter sydrome en dacht, he, dat herken ik. Ik was ook bang om door de mand te vallen. Juist daardoor ging ik steeds harder werken en ging ik steeds meer versnellen. Dat mensen daar niet goed op reageerden, dat begreep ik helemaal niet. Nu besef ik dat ik, juist door zo hard mijn best te doen, voorbij liep aan datgene wat de ander écht van mij nodig had. En dat ik veel meer bereik door te vertragen. Ik manage mijn stakeholders nu veel bewuster, waardoor niet alleen mijn visibiliteit maar ook mijn impact enorm vergroot is. Dat laat mij toe om weer mezelf te zijn en in mijn kracht te staan. Een win voor iedereen!" - ESMÉE

Wil jij ook je corporate ambitie waarmaken?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner.
Vergroot je impact en maak je dromen waar.