Het verhaal van Esmée

Esmée is sterk, slim en ontzettend gedreven. Dat is ze altijd al geweest. Zelfs als peuter had ze al een eigen willetje. Daarna, uiteraard, top van de klas. Uitstekende studente. Goed in sport. Altijd bezig. Vaak in de lead. Ook in haar werkende leven heeft dit haar geen windeieren gelegd. Jaar na jaar zette ze nieuwe stappen. ‘Waar een wil is, is een weg’ is altijd haar motto geweest. Ze werkte hard. Met focus. En het resultaat? Dat volgde vanzelf.

Toch voelde het op een bepaald moment alsof alles begon te vertragen. Waar voorheen iedereen met haar wegliep, leek het wel alsof iedereen zich nu tegen haar keerde. Hoe harder ze haar best deed, hoe minder impact ze leek te hebben. Alsof niemand luisterde, terwijl die mannen precies hetzelfde zeggen en wel gehoord worden. Het frustreerde haar, maar maakte haar ook onzeker. Is dit het glazen plafond? Ben ik eigenlijk wel zo goed? Is dit het moment waarop de bubbel barst en iedereen ziet dat ik ook maar wat doe?

Herkenbaar?

Wij hebben hieronder alvast een voorselectie van mogelijke groeipartners voor je gemaakt. Deze experten kunnen stuk voor stuk terugvallen op jarenlange corporate ervaring en een passie voor gedrag en de invloed daarvan op onder andere jouw impact, stakeholder management en executive presence. De finale selectie van jouw groeipartner start voor jou met het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan, afhankelijk van je locatie, zowel online als face to face. Let tijdens het kennismakingsgesprek niet enkel op de diploma’s van de groeipartner, maar vooral op de ervaring in het werken met mensen met een gelijkaardige vraag als die van jou.

Wil jij ook je corporate ambitie waarmaken?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner. Vergroot nu je impact!

Wist je dit?
Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, vrijblijvend en vertrouwelijk.
Conclusie? Je kunt alleen maar winnen!

Hoe het Esmée verging?
Toen ik aan de coaching begon, was ik stiekem heel erg aan het twijfelen aan mezelf. Ik las over het imposter sydrome en dacht, he, dat herken ik. Ik was ook bang om door de mand te vallen. Juist daardoor ging ik steeds harder werken en ging ik steeds meer versnellen. Dat mensen daar niet goed op reageerden, dat begreep ik helemaal niet. Nu besef ik dat ik, juist door zo hard mijn best te doen, voorbij liep aan datgene wat de ander écht van mij nodig had. En dat ik veel meer bereik door te vertragen. Ik manage mijn stakeholders nu veel bewuster, waardoor niet alleen mijn visibiliteit maar ook mijn impact enorm vergroot is. Dat laat mij toe om weer mezelf te zijn en in mijn kracht te staan. Een win voor iedereen!