Het verhaal van Naudé

Naudé was altijd al een harde werker. Met ontzettend veel verantwoordelijkheidszin. Altijd stond ze klaar om een ander te helpen. Overuren maken? Geen probleem. Last minute nog die aanpassingen doen? Ik doe het wel. Het was alsof niets haar tegen kon houden om een fantastische prestatie neer te zetten. Tot die ene dag. Toen was het op. Eigenlijk was het al veel langer op, maar dat had ze vakkundig genegeerd. Ze was door blijven gaan, zelfs toen haar lichaam al lang aan de alarmbel had getrokken.

Rugpijn. Hoofdpijn. Slapeloze nachten. Te veel stress. Onrust die zich op allerlei manieren een weg naar buiten baande. Maar vanaf dat ene moment was het geen kwestie meer van willen. Het kón gewoon niet meer. Noodgedwongen moest ze alles uit haar handen laten vallen. Alles waar ze zich de afgelopen maanden en jaren zo druk om had gemaakt. De wil om niemand teleur te stellen maakte plaats voor één grote leegte. Ze was moe. De batterij was leeg. En de fut helemaal op.

Herkenbaar?

Wij hebben hieronder alvast een voorselectie van mogelijke groeipartners voor je gemaakt. Deze professionals hebben de juiste kennis, kunde en ervaring in en met het overwinnen van stress en/of burn-out klachten. De finale selectie van jouw groeipartner start voor jou met het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan, afhankelijk van je locatie, zowel online als face to face. Let tijdens het kennismakingsgesprek niet enkel op de diploma’s van de groeipartner, maar vooral op de ervaring in het werken met mensen met een gelijkaardige vraag als die van jou.

Wil jij ook stress of burn-out overwinnen?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner. Gun het jezelf <3

Wist je dit?
Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, vrijblijvend en vertrouwelijk.
Conclusie? Je kunt alleen maar winnen!

Hoe het Naudé verging?
Met wat ik nu weet, had ik veel eerder aan de bel moeten trekken. Door te werken met een coach die gespecialiseerd is in Stress en Burn-out heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedrag. Ik begrijp nu veel beter waarom het voor mij zo moeilijk was om neen te zeggen in het verleden en waarom ik maar doorging met alle ballen in de lucht te willen houden. Daarnaast heb ik geleerd om op een goede manier mijn grenzen aan te geven en daardoor beter voor mezelf te zorgen. Stap voor stap kwam ik weer in beweging en kon ik weer aan de slag. Ditzelfde nog eens meemaken? Voor mij nooit meer!