Het verhaal van Naudé

Naudé was altijd al een harde werker. Met ontzettend veel verantwoordelijkheidszin. Altijd stond ze klaar om een ander te helpen. Overuren maken? Geen probleem. Last minute nog die aanpassingen doen? Ik doe het wel. Het was alsof niets haar tegen kon houden om een fantastische prestatie neer te zetten. Tot die ene dag. Toen was het op. Eigenlijk was het al veel langer op, maar dat had ze vakkundig genegeerd. Ze was door blijven gaan, zelfs toen haar lichaam al lang aan de alarmbel had getrokken.

Rugpijn. Hoofdpijn. Slapeloze nachten. Te veel stress. Onrust die zich op allerlei manieren een weg naar buiten baande. Maar vanaf dat ene moment was het geen kwestie meer van willen. Het kón gewoon niet meer. Noodgedwongen moest ze alles uit haar handen laten vallen. Alles waar ze zich de afgelopen maanden en jaren zo druk om had gemaakt. De wil om niemand teleur te stellen maakte plaats voor één grote leegte. Ze was moe. De batterij was leeg. En de fut helemaal op.

Herkenbaar?

Heb je last van te veel stress?
Kun je zo niet langer door gaan?
Vind je het moeilijk om neen te zeggen?
Heb je een burn-out?
Na een burn-out weer aan de slag?

Dan is een gratis en vrijblijvende kennismaking met een groeipartner van The House of Growth wellicht een goed idee.

Hoe het Naudé verging?

"Met wat ik nu weet, had ik veel eerder aan de bel moeten trekken. Door te werken met een coach die gespecialiseerd is in Stress en Burn-out heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedrag. Ik begrijp nu veel beter waarom het voor mij zo moeilijk was om neen te zeggen in het verleden en waarom ik maar doorging met alle ballen in de lucht te willen houden. Daarnaast heb ik geleerd om op een goede manier mijn grenzen aan te geven en daardoor beter voor mezelf te zorgen. Stap voor stap kwam ik weer in beweging en kon ik weer aan de slag. Ditzelfde nog eens meemaken? Voor mij nooit meer!" - NAUDÉ

Wil jij ook stress of burn-out overwinnen?

Wacht niet langer en selecteer vandaag nog jouw groeipartner.
Gun het jezelf <3